Aito ja alkuperäinen Anne nukke.

Laerdal Resusci Anne elvytysnuket nostavat elvytyskoulutuksen laatua. Käyttämällä koulutuksissa luotettavan ja laajan palautteen antavaa nukkea varmistat, että harjoittelu vastaa voimassa olevia elvytysohjeita. Ohjelmistot ovat helposti päivitettävissä, kestävä nukke palvelee paljonkin käytettynä vuosia ja kulutustarvikkeet ovat helposti saatavilla.

Lue lisää

Kaikille kursseille

Meiltä löytyy tarpeitanne vastaavat Anne elvytysnuket kaikille kursseille. Kaikista koulutusnukkemalleista on saatavana kaksi mallia, kokovartalollinen ja torso eli ylävartalo. Painelu-puhalluselvytykseen (PPE) Resusci Anne QCPR. Jos käytössä on myös defibrillaattori (PPE-D) suosittelemme valitsemaan Resusci Anne QCPR AED -nuken. Kun halutaan harjoitella myös erilaisten ilmatienhallintavälineiden käyttöä on Resusci Anne QCPR AW nukke hengitystiepäällä varustettuna oikea ratkaisu. Kun siihen lisätään myös defibrillaattorin käyttö onnistuu harjoittelu parhaiten Resusci Anne QCPR AED AW elvytysnukkea käyttäen.

Luotettava palaute

Myös palautejärjestelmistä löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu. Palauteyksiköt ovat yhteensopivia kaikkien Resusci Anne QCPR -mallien kanssa. Skillguide -palauteyksiköstä saat  reaaliaikaisen palautteen, yhteenvedon suorituksesta pisteytyksellä ja vinkkejä miten parantaa suoritusta seuraavalla kerralla. Kun valitset SimPad PLUS SkillReporter -elvytyspalautejärjestelmän saat edellisten lisäksi mm. tallennettua harjoitustapahtumia sekä ohjattua simuloituja sydämen rytmejä defibrillaattorilla ja harjoituskaapelilla tai Laerdal harjoitusdefibrillaattorilla.

Autamme mielellämme valitsemaan teille parhaiten sopivan elvytysnuken!

Näytä vähemmän