Resusci Anne QCPR -elvytysnukke Torso

Resusci Anne QCPR torsomallinen peruselvytysnukke ladattavalla akulla.

2.149,00  (Sis. Alv 2.664,76 )

Torsomallinen Laerdalin Resusci Anne QCPR elvytysnukke sinulle, joka liikut paljon harjoitusnuken kanssa ja haluat panostaa painelu-puhalluselvytyksen (PPE) laatuun.

Päivitetyssä nukessa paristot on vaihdettu ladattavaan pitkäkestoiseen akkuun. Täyden akun kesto käytössä 40 tuntia ja akku kestää 700 latausjaksoa.
Akun latausaika täyteen kun virtaa jäljellä 0-90% on 3 tuntia ja kun jäljellä yli 90% 1 tunti.

SkillGuiden liitin on parannettu kestävämmäksi ja nopean ja pätkimättömän langattoman yhteyden takaa uusi Bluetooth SMART.

Voit tarvittaessa päivittää nuken ohjelmistot helposti itse. Tämä varmistaa, että käytössäsi on aina uusimpien elvytysohjeiden mukainen elvytysnukke ilman, että nukkea tarvitsee lähettää huoltoon.

Anne nukke, jolla on realistinen anatomia. Harjoittelussa opitaan pään kallistus, leuan nosto, oikea painelusyvyys, rintakehän oikea jäykkyys ja rintakehän palauttaminen kunnolla ylös jokaisen painelun välillä.

Anturi varmistaa käsien oikean sijainnin.

Ventilaatiojärjestelmä tarjoaa oikean mukaisen rintakehän nousun maskilla ventiloidessa sekä suusta-suuhun puhaltaessa.

Langaton Bluetooth SMART -yhteys SimPad PLUS SkillReporteriin sekä veloituksettomaan QCPR Training -sovellukseen älypuhelimeen tai tablettiin.
Langallinen yhteys SkillGuideen sekä SimPad PLUS SkillReporteriin.

Voit harjoitella erilaisia rintakehän jäykkyyksiä mukana tulevilla painelujousilla. Jäykin jousi vastaa potilasta, joka vaatii 60kg voimaa optimaalisen syvyyden saavuttamiseksi ja löysin jousi henkilöä, joka vaatii 30kg voimaa. Koulutusnukkeen on valmiiksi asetettu jousi, joka simuloi 45kg paineluvoimaa tarvitsevaa henkilöä.

Voidaan käyttää ShockLink -defibrillointikoulutuskaapelin kanssa kun harjoitellaan oikean defibrillaattorin käyttöä sekä erilaisten harjoitusdefibrillaattoreiden kanssa.

Tilaa erikseen tarpeisiinne sopiva palautejärjestelmä. Autamme mielellämme valitsemaan teille sopivimman vaihtoehdon.

Sisältö:

1 kpl Resusci Anne QCPR ylävartalo

3kpl vaihtokasvot

2kpl vaihtoilmatiet

2kpl ylimääräiset painelujouset (kova ja pehmeä)

1 kpl takki

50kpl puhdistuspyyhettä

1 kpl USB kaapeli A-C

1 kpl AC virta-adapteri USB 2A

1 kpl kantolaukku polvialustalla

1 kpl käyttöohjeet

 

Scroll to Top