ShockLink System -defibrilloinnin harjoituskaapeli

ShockLink-kaapelin avulla voit harjoitella defibrillointia oikealla defibrillaattorilla suurimmalla osalla elvytysnukeista ja simulaattoreista.

679,00  (Sis. Alv 841,96 )

Laerdalin ShockLink -harjoituskaapeli ja voit harjoitella defibrillointia oikealla defibrillaattorilla suurimmalla osalla elvytysnukeista ja simulaattoreista, mikä mahdollistaa todenmukaisemman peruselvytys- ja defibrillointikoulutuksen.

Aloittaaksesi harjoittelun, yhdistä koulutuskaapeli harjoituselektrodeihin sekä oikeaan defibrillaattoriin. Defibrillaattorin sähköenergia purkautuu Shock Link -defibrillointikaapelin sisällä. Tämän ratkaisun ansiosta sinulla ei ole enää tarvetta ostaa harjoitusnukkea, joka on erikseen suunniteltu oikealla defibrillaattorilla defibrilloitavaksi tai harjoitusdefibrillaattoria.

ShockLink sopii suoraan Philipsin defibrillaattoreihin FRx, FR2, FR3 ja MRx. Käyttäessäsi harjoituskaapelia muiden valmistajien defien kanssa valitse sopiva adapteri:

185-50450 Zoll-Shock Link harjoitusadapteri sekä simulaattoripistokkeellinen Zoll -harjoituskaapeli.

185-50050 Lifepak-Shock Link harjoitusadapteri (Huom! Ei sovi Lifepak CR2-malliin)

185-50350 Corpuls-Shock Link harjoitusadapteri

Mukana tulevalla kaukosäätimellä voit vaihtaa harjoituksiin 8 eri sydämenrytmiä ja 2 valmista skenaariota. Shocklinkiä voit ohjata myös veloituksettomalla Shocklink -sovelluksella.

Sisältö:

1 kpl ShockLink -kaapeli

1 kpl Harjoituselektrodit 

1 kpl kaukosäädin

1 kpl säilytyslaukku

1 kpl Käyttöohjeet

Huom! Saatavana myös pediatriset harjoituselektrodit.

Mikäli tarve on myös elvytysnukelle sopii tämän tuotteen kanssa parhaiten Resusci Anne QCPR AED -elvytysnukke.

 

 

 

Scroll to Top