Resusci Anne QCPR -elvytysnukke, kokovartalo, ladattava

Resusci Anne QCPR kokovartalollinen elvytysnukke ladattavalla akulla. Yhteys myös QCPR-sovelluksiin älypuhelimeen tai tablettiin.

2.749,00  (Sis. Alv 3.408,76 )

Uusittu kokovartalollinen Laerdalin Resusci Anne QCPR on kestävä ja realistinen peruselvytysnukke. Kun elvytystä harjoitellaan kunnollisen ja laajan palautteen antavan koulutusnuken kanssa on oppiminen helpompaa ja tehokkaampaa. Tämä auttaa toimimaan paremmin myös oikeassa elvytystilanteessa.

Päivitetyssä nukessa paristot on vaihdettu kestävään ladattavaan akkuun. Akun kesto käytössä 40 tuntia ja se kestää 700 uudelleen latausta.
Latausaika kun virtaa jäljellä 0-90% on 3 tuntia ja kun virtaa jäljellä yli 90% 1 tunti.

SkillGuiden liitin on parannettu kestävämmäksi ja langattoman nopean ja varman yhteyden takaa uusi Bluetooth SMART.

Parannellut jalat tuovat niihin enemmän realismia ja kestävyyttä lonkkiin.

Nuken ohjelmistot ovat helposti päivitettävissä itse. Päivitykset tekemällä mm. varmistat, että käytössäsi on aina uusimpien elvytysohjeiden mukainen nukke ilman, että nukkea tarvitsee lähettää huoltoon.

Realistinen anatomia varmistaa, että harjoittelussa opitaan pään kallistus, leuan nosto, oikea painelusyvyys, rintakehän oikea jäykkyys ja rintakehän kunnollinen vapauttaminen paineluiden välissä.Anturi huomioi käsien oikean sijainnin rintakehällä.

Ventilaatiojärjestelmä tarjoaa oikean mukaisen rintakehän nousun maskilla ventiloidessa sekä suusta-suuhun puhaltaessa.

Langaton Bluetooth SMART -yhteys SimPad PLUS SkillReporteriin, langattomaan SkillReporter ohjelmistoon sekä veloituksettomiin QCPR -sovelluksiin älypuhelimeen tai tablettiin.
Langallinen yhteys SkillGuideen sekä SimPad PLUS SkillReporteriin.

Voit simuloida erilaisia potilaita vaihtamalla mukana tulevia painelujousia. Jäykin jousi vastaa potilasta, joka vaatii 60kg voimaa optimaalisen syvyyden saavuttamiseksi ja löysin jousi henkilöä, joka vaatii 30kg voimaa. Nukkeen on valmiiksi asetettu jousi, joka simuloi 45kg voimaa tarvitsevaa henkilöä.

Voidaan käyttää ShockLinkin ja oikean defibrillaattorin kanssa harjoitellessa sekä erilaisten harjoitusdefibrillaattoreiden kanssa.

Tilaa erikseen tarpeisiinne sopiva palautejärjestelmä. Tähän nukkeen suosittelemme SimPad PLUS SkillReporteria tai Skillguide -palauteyksikköä.

Sisältö:

1 kpl Resusci Anne QCPR kokovartalo

3kpl vaihtokasvot

2kpl vaihtoilmatiet

2kpl ylimääräiset painelujouset (kova ja pehmeä)

1 kpl polvialusta

1 kpl takki ja housut

50kpl puhdistuspyyhettä

1 kpl USB kaapeli A-C

1 kpl AC Virta-adapteri USB 2A

1 kpl vetolaukku

1 kpl käyttöohjeet

 

Ohjeet nuken ja SimPadin päivitykseen:

Scroll to Top