Little Family pack QCPR tummaihoinen

Aikuisnukke Little Anne QCPR ja lapsinukke Little Junior QCPR ja Little Baby QCPR on varustettu QCPR -tekniikalla ja niistä saa laajan ja tarkan palautteen kaikista peruselvytyksen osa-alueista ilmaiseen kännykkä- ja tablettisovellukseen.

869,00  (Sis. Alv 1.077,56 )

Laerdalin uusittu Pikku perhepakkaus eli Little Family pack QCPR on kätevästi mukana kulkeva peruselvytysnukkesetti. Samasta laukusta löytyy tummaihoiset elvytysnuket aikuisen, lapsen ja vauvan elvytysharjoittelua varten. Laadukkaat koulutusvälineet todella edulliseen hintaan.

Uudessa Little Family Packissa kaikki nuket on päivitetty vastamaan nykyisiä vaatimuksia elvytyskoulutuksen laadusta. Aikuisnukke Little Anne QCPR ja lapsinukke Little Junior QCPR ja Little Baby QCPR on varustettu QCPR -tekniikalla ja niistä saa laajan ja tarkan palautteen kaikista peruselvytyksen osa-alueista ilmaiseen kännykkä- ja tablettisovellukseen. Sovellukseen voit myös tallentaa harjoituksia.
Mikäli et halua käyttää QCPR -sovellusta voit yhdistää elvytysnukkeihin myös SkillGuide -palauteyksikön reaaliaikaisen ja kattavan palautteen saamiseksi.

Little Baby QCPR vauvanukessa vierasesineen poistamisen harjoittelu onnistuu kätevästi ilman erillistä vierasesinettä.

Pakkaus sisältää:
1 kpl Little Anne QCPR tummaihoinen
1 kpl vaihtokasvot
2 kpl AA paristot
2 kpl vaihtokeuhkot
1 kpl Little Junior QCPR tummaihoinen
1 kpl vaihtokasvot
2 kpl AA paristot
2 kpl vaihtokeuhkot
1 kpl Little Baby QCPR tummaihoinen
7 kpl vaihtokeuhkot
2 kpl AA paristot (asennettu nukkeen)
3 kpl harjoitusalustoja
18 kpl manikin wipes -puhdistuspyyhkeitä
1 kpl kuljetuskassi pyörillä

Scroll to Top