Little Junior QCPR -elvytysnukke, 4 -pakkaus, tummaihoinen

Tummaihoinen Little Junior QCPR -elvytysnukkesetti tehokkaaseen lapsen elvytyksen harjoitteluun. Erittäin kattava elvytyspalaute kännykkään, tablettiin tai SkillGuide -palauteyksikköön.

1.199,00  (Sis. Alv 1.486,76 )

Laerdal Little Junior QCPR -elvytysnukkesetti on varustettu samalla kaikki elvytyksen osa-alueet huomioivalla palautetekniikalla kuin muutkin Laerdal QCPR -elvytysnuket. Palaute elvytysharjoittelusta auttaa korjaamaan virheet ja varmistamaan, että harjoittelu on oikeanlaista. Tämä antaa paremman valmiuden toimia myös akuuttitilanteessa.

Tämä neljän nuken pakkaus mahdollistaa useamman henkilön harjoittelun samaan aikaan. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä!

Little Junior QCPR -elvytysnukesta saat palautteen langattomasti joko veloituksettomiin älypuhelin ja tabletti -sovelluksiin tai SkillGuide -palauteyksikköön. Sama QCPR -sovellus, joka on monelle jo tuttu Little Anne QCPR -nuken kautta toimii myös Little Junior QCPR:n kanssa.
QCPR Training -sovelluksen voit ladata Google Play:stä ja AppStoresta.
QCPR -sovellukset toimivat Androidissa ohjelmistoversiosta 4,4 eteenpäin ja iOS -laitteissa ohjelmistoversiosta 9 eteenpäin.

QCPR Training -sovelluksen avulla voit seurata yhtäaikaa useita Little Junior QCPR -nukkeja ja halutessasi myös tallentaa suorituksia. Harjoittelu on tehokasta kun virheet voi korjata nopeasti reaaliaikaisen palautteen avulla.
Sovelluksen avulla myös kurssilaisten itsenäinen harjoittelu on helppoa ja kevyt nukke on kätevä ottaa esille milloin vain.

Reaaliaikainen palaute
painelusyvyys
painelutaajuus
rintakehän vapauttaminen
oikea painelukohta
ventilaatioiden/puhallusten määrä
paineluiden ja ventilaatioiden laskuri

Debriefing tilassa pisteys
Painelun pisteytys xx%
Ventilaation pisteytys xx%
Pahimmat virheet ventilaatiossa ja painelussa
Elvytyksen kesto (m,s)
Painelun osuus xx%

Neljän Little Junior QCPR -nuken setti on kätevä kuljettaa mukana pyörillä varustetussa vetolaukussa. Edullisessa ja kestävässä lapsinukessa on mahdollisimman realistinen anatomia hengitystien avauksineen ja rintakehän nousuineen. Ilmatiet ovat helposti vaihdettavissa aina kurssin jälkeen, jolloin nukke pysyy hygieenisenä.

Paino: 2,7 Kg/nukke
Takuu: 1 vuosi

Pakkaus sisältää:
4 kpl Little Junior QCPR -elvytysnukke
1 kpl Vetolaukku
4 kpl Hygieniapakkaus
1 kpl Käyttöohjeet

HUOM! Jos sinulla on jo Laerdal Little Junior -lapsinukke voit helposti päivittää sen QCPR -nukeksi päivityssetillä täältä.

Scroll to Top