Little Anne QCPR -peruselvytysnukke

Uusi Little Anne QCPR -peruselvytysnukke on varustettu Laerdalin Resusci Anneista tutulla QCPR -tekniikalla. Saat laadukkaan palautteen kaikista painelu-puhalluselvytyksen osa-alueista joko langattomasti älypuhelimeen tai tablettiin tai langalliseen Skillguide -palauteyksikköön.

329,00  (Sis. Alv 407,96 )

Varmista elvytyskoulutuksen laatu

Tutkimukset todistavat, että sivullisten toteuttamalla laadukkaalla painelu-puhalluselvytyksellä (QCPR) on yhteyttä parempaan selviytymiseen sydänpysähdyksestä.

Little Anne QCPR -peruselvytysnukke on varustettu Laerdalin Resusci Anneista tutulla QCPR -tekniikalla. Saat laadukkaan palautteen kaikista painelu-puhalluselvytyksen osa-alueista joko langattomasti älypuhelimeen tai tablettiin tai langalliseen Skillguide -palauteyksikköön. Ilmainen sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play:stä.
QCPR -sovellus toimii Androidissa ohjelmistoversiosta 4,4 eteenpäin ja iOS -laitteissa ohjelmistoversiosta 9 eteenpäin.

QCPR App antaa kouluttajalle mahdollisuuden seurata samanaikaisesti usean elvytysharjoittelijan suoritusta. Reaaliaikainen objektiivinen palaute auttaa parantamaan suoritusta nopeasti ja tehokkaasti. Suorituksen jälkeinen yhteenveto antaa kokonaistuloksen prosentteina sekä neuvoja mihin osa-alueisiin tulisi kiinnittää enemmän huomiota jatkossa. Tulokset voi tallentaa seurantaa varten.
Sovelluksessa on myös hauska QCPR Race -ominaisuus, jossa elvyttäjät pääsevät kisaamaan kuka elvyttää laadukkaimmin ja saa ambulanssinsa ensimmäseinä sairaalaan. Tämä onnistuu kun nukkeja on vähintään 2 kpl.

Jos käytössä on uusi Laerdal AED Trainer -harjoitusdefi ,niin myös sitä ohjataan QCPR-sovelluksen kautta. Samaan harjoitukseen saa siis yhdistettyä nuken elvytyspalautteineen sekä harjoitusdeffan kätevästi samalla sovelluksella.

QCPR Instructor sovellus

 

Reaaliaikainen palaute                                                     Little Anne QCPR tiimi
Painelusyvyys
Painelunopeus
Paineluiden palautuminen
Väärä käden asema
Ventilaation määrä
Painelun ja ventilaation laskuri

Debriefing tilassa pisteys
Painelun pisteytys xx%
Ventilaation pisteytys xx%
Pahimmat virheet ventilaatiossa ja painelussa
Elvytyksen kesto (m,s)
Painelun osuus xx%

Kevyt ja kestävä Little Anne QCPR on helppo kuljettaa mukana paikasta toiseen. Edullinen hinta mahdollistaa tarvittaessa useamman nuken hankinnan, jolloin useampi oppilas voi harjoitella kerralla. Tämä torso -mallinen aikuisnukke sopii hyvin myös lisänukeksi Resusci Annen rinnalle.

Realistinen anatomia ilmateissä mahdollistaa, että rintakehän nousu tapahtuu ainoastaan oikeanlaista ventilaatiota annettaessa.
Anatomisesti todenmukaisen ylävartalon avulla harjoittelija oppii tunnistamaan kaikki peruselvytyksen kannalta oleelliset kehon merkit.
Realistinen suu ja nenä mahdollistavat suusta-suuhun puhaltamisen harjoittelun.

Pakkaus sisältää:

1 kpl Little Anne QCPR -peruselvytysnukke
1 kpl Kantokassi
1 kpl vaihtokasvot
1 kpl vaihtoilmatiet
6 kpl puhdistuspyyhkeitä

HUOM! myös kaikki huhtikuun 1999 jälkeen valmistetut Little Annet ovat päivityssetillä helposti muunnettavissa palautetta antaviksi QCPR-nukeiksi.

Scroll to Top