Lifepak CR2 harjoitusdefibrillaattori

690,00  (Sis. Alv 855,60 )

Lifepak CR2 harjoitusdefibrillaattori  eli AED Trainerin avulla harjoittelet defibrillaattorin käyttöä ilman oikean iskun antamista.
CR2 AED Trainer vastaa ulkonäöltään ja toiminnaltaan sekä ääniohjaukseltaan oikeaa Lifepak CR2 AED defibrillaattoria ja sillä voi harjoitella sekä automaattista että puoliautomaattista toimintoa. Kun harjoittelet oikeaa sydäniskuria vastaavalla harjoitusdeffalla saat varmuuden toimia oikein myös hätätilanteessa.

Valittavana on useita erilaisia skenaarioita ja voit myös muokata niitä helposti itse. Kestävät uudelleenkäytettävät harjoituselektrodit voit kiinnittää minkä tahansa elvytysnuken rintakehälle ja niitä voi käyttää simuloimaan sekä aikuis- että lapsipotilasta.

Tämä Lifepak CR2 harjoitusdefibrillaattori on varustettu erilaisilla kielivalinnoilla eli voit valita ohjekielen koulutettavan kohderyhmän mukaisesti. Valittavana mm. suomi, ruotsi ja englanti.
ClearVoice -teknologia säätää äänenvoimakkuutta taustamelun mukaan, jolloin harjoituksia voi pitää myös esim. tehdasolosuhteissa tai muissa meluisissa paikoissa.

Pakkaus sisältää:
Lifepak CR2 AED Trainer -harjoitusdefibrillaattorin kantokahvalla
1 parin harjoituselektrodeja
4 kpl D-koon paristoja
Käyttöohjeet

Paino: 1,8 kg.
Takuuaika: 1 vuosi.

Scroll to Top