Lifepak CR2 AED defibrillaattori, WiFi FIN/ENG

2.100,00  (Sis. Alv 2.604,00 )

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä Lifepak CR2 puoliautomaattinen defibrillaattori neuvoo kahdella kielellä vain nappia painamalla!

Helppokäyttöinen
Erittäin helppokäyttöinen sydäniskuri neuvoo käyttäjää joko suomen- tai englanninkielellä. Tämä helpottaa käyttöä useilla työpaikoilla, joissa on myös muista maista tulleita työntekijöitä.
Laite opastaa käyttäjää elvytyksen aikana ja metronomi auttaa oikean painelutahdin säilyttämisessä. ClearVoice -ominaisuus säätää äänen voimakkuutta, jolloin opastus kuuluu myös kovemmassa metelissä.

Nopea käyttöönotto
Defibrillaattori käynnistyy automaattisesti, kun kansi avataan ja alkaa ohjeistaa käyttäjää.
QUIK-STEP™-elektrododeissa on valmis liimapinta, joka tulee esiin kun elektrodit irroitetaan laitteesta. Erillisiä lasten elektrodeja ei tarvita koska defibrillattorissa on erillinen painike, jota painamalla laite vaihtuu lasten toimintatilaan. Näin laitetta voidaan turvallisesti käyttää myös 1-8 vuotiaille lapsille.
Elektrodit vaihdetaan n. 4 vuoden välein tai käytön jälkeen.
Täydessä akussa on virtaa n. 4 vuodeksi tai 166 iskuun 200 joulen teholla.

Ei turhia taukoja painelulevytyksessä
Elvytyksen aikana Lifepak CR2 -defibrillaattori seuraa potilaan EKG:tä. Uusi cprINSIGHT-teknologia analysoi sydämen rytmiä ja tunnistaa automaattisesti, milloin defibrillointi-iskua tarvitaan. Paineluelvytystä ei siis tarvitse keskeyttää analysoinnin ajaksi, mikä vähentää ei toivottuja taukoja huomattavasti.

Huoltovapaa
Laite suorittaa automaattisen itsetestin päivittäin, kerran viikossa ja kerran kuukaudessa. Käyttäjän tulee tarkistaa valmiuden merkkivalo kerran kuukaudessa mikäli defiä ei ole yhdistetty LIFELINKcentral™ AED Program Manager -käyttöliittymään, jolla seurataan defibrillaattorin toimintaa. Vikatilanteessa laite lähettää ilmoituksen älypuhelimeen hyödyntäen WiFi-yhteyttä. Defibrillaattori lähettää raportin myös testattuaan oman toimivuuteensa. Näin voit olla aina varma siitä, että Lifepak CR2 -defibrillaattori on käyttövalmis.
Lisää teknisiä tietoja löydät Lifepak CR2 tekniset tiedot.

Lifepak CR2 sydäniskurin IP-luokitus on 55 eli se on pölyn- ja roiskevedenkestävä.

Takuuaika 8 vuotta.

Mitat: 9,7 cm x 22,6 cm x 27,4 cm
Paino: 2,0 Kg

Pakkaus sisältää:
Lifepak CR2 defibrillaattorin kantokahvalla, elektrodit ja akun. Mukana myös opastekyltti ja fast response kit. Tämä malli on myös kaksikielinen ja WiFi -yhteydellä varustettu.

HUOM! Kysy myös suomi-ruotsi -mallia info@safeaid.fi

Hakusanat: Servicia, Stryker, Physio Control

Scroll to Top