Little Anne 6-Pack vaalea

1.649,00  (Sis. Alv 2.044,76 )

Uusi Little Anne on QCPR-yhteensopiva ja se on yhtä kestävä kuin aiemmatkin Little Annet. Saat kaikista nukeista samalle näytölle palautteen elvytysharjoittelun laadusta lataamalla veloituksettoman QCPR-sovelluksen kännykkään tai tablettiin. Uutuutena voit yhdistää samaan myös defibrillointiharjoittelun käyttämällä uutta Laerdal AED Trainer- harjoitusdeffaa.

Pinottava muotoilu Kuusi pinottavaa nukkea säästää tilaa ja helpottaa kuljettamista.

QCPR -sovellus käytössä Saat laadukasta palautetta paineluista ja ventiloinneista. Yhteensopiva uuden Laerdal AED Trainerin kanssa, jolloin myös harjoitusdefibrillaattoria ohjataan sovelluksen avulla.

Helppo asennus Vaihdettavien osien eli suodattimien/filttereiden sekä ilmateiden asentamiseen tai vaihtamiseen ei tarvita ylimääräisiä työkaluja.

Suodatinjärjestelmä Huolla hetkessä helposti vaihdettavalla suodatinjärjestelmällä ilman, että keuhkoja tarvitsee vaihtaa niin usein. Suodatin suositellaan vaihdettavaksi jokaisen kurssin jälkeen. Ilmatien vaihto tulisi tehdä jos ilmatiessä on silmämääräisesti käytön jälkiä tai ilmatie tai metallinen tarra ovat vahingoittuneet.

Odotettu kestävyys Jopa kevyemmällä rakenteella Little Anne täyttää Laerdalin korkeat kestävyysvaatimukset. Ympäristötietoinen Valmistettu kierrätetystä materiaalista kestävyyden parantamiseksi ja C02-vaikutuksen vähentämiseksi.

Tulevaisuus Suunniteltu helposti päivitettäväksi huomisen tarpeisiin.Nukkien ohjelmistot päivitetään helposti sovelluksen kautta.

Täydellinen pakkaus Kuusi nukkea sekä osat ja tarvikkeet mahtuvat yhteen kätevään pyörälliseen matkalaukkuun.

Pakkaus sisältää:

Little Anne QCPR pinottava malli 6 kpl

Suodattimet 60 kpl

Manikin Wipes -puhdistuspyyhkeet 24 kpl

Pyörällinen säilytyslaukku 1 kpl

Paino yhteensä n. 18 Kg.

Laukun ulkomitat: 40 x 40 x 72cm

Scroll to Top