Zoll AED 3 defibrillaattori

Zoll AED 3 puoliautomaattinen sydäniskuri elvytyspalautteella. Nopea ja helppokäyttöinen.

1.995,00  (Sis. Alv 2.473,80 )

Zoll AED 3 sydäniskuri on nopea ja helppokäyttöinen.
Real CPR Help -teknologia antaa palautteen paineluelvytyksen laadusta reaaliaikaisesti auttaen elvyttäjää sekä kuvin että ääniopastein.

Suuri selkeä värinäyttö näyttää jäljellä olevan elvytysjakson keston ennen seuraavaa analyysiä, elvytyksen kokonaisajan ja annettujen iskujen määrän. Näin tärkeät tiedot on helppo antaa ambulanssihenkilökunnalle heidän saapuessa paikalle.
Voit asettaa laitteen pysty- tai vaaka-asentoon parhaan näkyvyyden varmistamiseksi.

CPR Uni-padz -elektrodeja voit käyttää sekä lapsilla että aikuisilla ja niiden säilyvyysaika on 5 vuotta. Elektrodit tallentavat rintakehän painallusten tiedot elvytyksen aikana.
Zoll AED 3 vaihdetaan lasten toimintatilaan painamalla laitteen etuosassa oleva lapsi-painiketta. Erillisiä lasten elektrodeja ei tarvita, mikä vähentää myös ylläpitokustannuksia.

Rapid Shock tarjoaa tämän hetken lyhimmän analyysiajan että analysoi jatkuvan kompression aikana. AED 3 -defibrillaattori antaa iskun jopa 5 sekunnin kuluttua rintakehän painelun keskeytyksestä. Tutkimusten mukaan selvitymismahdollisuudet paranevat, kun defibrilloinnin viive minimoidaan peruselvytysjakson jälkeen.

Zoll AED 3 sydäniskuria on kätevä ylläpitää Program Management Onboardin avulla. Deffa lähettää tiedot toimintatilasta sisäänrakennetun WiFin avulla. Laitteen toimintakuntoa ei enää tarvitse tarkistaa manuaalisesti. Jos AED 3 laitteen itsetesti antaa virheilmoituksen, laite lähettää siitä tiedon sähköpostitse.

Plus Trac ja Program Management Onboard WiFi-yhteydellä varmistavat, että defibrillaattorisi on aina käyttövalmiina.

Rekisteröi AED 3 laitteesi online-palvelussa ZOLLin PlusTrac™ AED Program Management -järjestelmään. Yhdistä tämän jälkeen AED 3 laite paikalliseen WiFi-verkkoon. Program Management Onboard raportoi jokaisen AED 3 laitteen itsetestauksen ja toimintatilan. Jos AED 3 laitteen itsetestaus antaa tiedon virhetilanteesta tai laitteeseen ei saada yhteyttä, niin tästä lähetetään heti tieto sähköpostitse.

Defibrillaattorin takuuaika on 8 vuotta.
IP-luokitus 55.
Paino 2,5 Kg.

Toimitus sisältää:
1kpl Zoll AED 3 puoliautomaattinen defibrillaattori
1 kpl AED 3 akku
1 kpl CPR Uni-Padz yleiselektrodi elvytyspalautteella

Scroll to Top