Reanibex 100 defibrillaattori + seinäkaappi

1.500,00  (Sis. Alv 1.860,00 )

Bexen Cardio Reanibex 100 sydäniskuri työpaikalle. Helppokäyttöinen AED toimistoon, tehtaalle, urheiluhalliin ja muihin vastaaviin tiloihin.

Puoliautomaattinen defibrillaattori, jossa käyttäjän tulee painaa iskupainiketta laitteen niin kehottaessa.

Reanibex 100 on varustettu lapsipainikkeella, jolloin samat elektrodit sopivat sekä lapsille että aikuisille.

Sydäniskuri toimii LiMnO2-akulla, joka kestää valmiustilassa n. 5 vuotta. Täydessä akussa on virtaa yli 350:een 200J iskuun. Esikytketyt elektrodit vaihdetaan käytön jälkeen tai päiväysten vanhentuessa n. 2 vuoden välein. Valmiustilan merkkivalo kertoo, että laite on läpäissyt itsetestit ja on käyttövalmis. Säännöllisiä huoltoja elektrodien ja akun vaihdon lisäksi ei tarvita.

Deffa neuvoo selkeästi suomeksi ja huomioi mahdollisen taustahälyn äänenvoimakkuutta nostamalla. Metronomi auttaa pitämään paineluelvytyksen oikeassa tahdissa.

Bexen Cardio Reanibex 100:ssa on sisäinen muisti, johon tallennetaan toimenpiteen aikana saadut tiedot, mukaan lukien potilaan EKG-signaalit ja asiaan liittyvät tapahtumat. Näiden tietojen lisäksi laite tallentaa viimeiset 50 testiä, jotka on tehty käyttäjän pyynnöstä tai itsetestin aikana. Kaikki laitteen sisäiseen muistiin rekisteröidyt tiedot voidaan tarkistaa jälkikäteen REANIBEX DATA NET -verkkovalvontasovelluksesta.

IP-luokka 55.

HUOM! Mikäli tarvitsette laitteen englannin- tai ruotsinkielisenä, ota yhteys asiakaspalveluumme info@safeaid.fi

Takuuaika: 7 vuotta

Valmistaja: Bexen Cardio, Espanja

Paketti sisältää:

Reanibex 100 defibrillaattorin, 1 pr elektrodeja, 1 kpl akku, opastekyltti sekä seinäkaappi ovihälytyksellä.

Scroll to Top