HeartStart FRx defibrillaattori

1.709,00  (Sis. Alv 2.119,16 )

Philips HeartStart FRx defibrillaattorin avulla kuka tahansa voi olla hengenpelastaja. Defibrillaattori eli sydäniskuri neuvoo käyttäjää läpi koko prosessin selkein suomenkielisin ohjein. Sopii maallikoille ja ammattilaisille.

FRx deffa sopii hyvin julkisiin tiloihin ja voidaan sijoittaa sekä toimisto- että tuotantotiloihin. Tämä laite on käytössä myös useilla vuodeosastoilla ja lääkäriasemilla.

Aina valmiina käyttöön

Laite toimii paristolla, jonka kesto valmiustilassa on n 4-5 vuotta kun laitetta säilytetään huoneenlämmössä. Esikytketyt defibrillointielektrodit nopeuttavat elektrodien kiinnittämistä elvytystilanteessa. Kertakäyttöiset elektrodit säilyvät n 2 vuotta. FRx -defibrillaattori ilmoittaa sekä pariston, että elektrodien vaihtotarpeesta sekä äänimerkillä, että sanallisesti. AED -laitteessa on automaattinen itsetarkistusohjelma, joka varmistaa jatkuvasti sen olevan käyttökunnossa. Muita huolto tai kalibrointitoimenpiteitä ei tarvita.

Tiedät miten toimia

Käynnistettyäsi laitteen vihreästä painikkeesta se alkaa välittömästi neuvoa selkein suomenkielisin ohjein. Vilkkuvat valot tukevat ohjeistusta erittäin meluisissa olosuhteissa. Seuraavaan vaiheeseen siirrytään vasta kun edellinen vaihe on tehty. Elvytysohjeet saat sinisestä i-painikkeesta.

  1. Käynnistä laite vihreästä painikkeesta.
  2. Kiinnitä defibrillointielektrodit potilaan paljaalle rintakehälle kuvien mukaisesti.
  3. Laitteen kehottaessa paina oranssia vilkkuvaa painiketta.

Tutkitusti tehokkain, paras ennuste

Philipsin SMART Analyysi määrittelee iskun tarpeellisuuden. Quick Shock -isku saadaan yleensä annettua 8 sekunnissa analyysin alkamisesta. Tutkimusten mukaan mahdollisimman lyhyt tauko paineluelvytyksen ja iskun välillä parantaa potilaan selviytymistä. FRx on tässä luokkansa nopein. SMART Biphasic -matalaenerginen iskutekniikka on tutkitusti erittäin tehokas sydänpysähdyksen hoidossa ja se aiheuttaa pienimmät haitalliset sivuvaikutukset hauraalle sydänlihakselle. Näin parannetaan potilaan jatkoennustetta huomattavasti. Näiden patentoitujen tekniikoiden tehokkuus on todistettu yli 40 julkaistussa vertailututkimuksessa.

Kenelle vain, missä vain

Tätä puoliautomaattista defibrillaattoria voi käyttää kenelle tahansa elottomalle potilaalle. Esikytketyillä SMART Pads II -elektrodeilla sitä käytetään aikuisille ja yli 25 kg lapsille. Tarvittaessa saatavana erillinen lasten avain alle 25 kg lasten defibrilloimista varten. Samat elektrodit ovat siirrettävissä liittimellä suoraan pelastuslaitoksen laitteisiin. Laerdalin maahantuoma FRx -puoliautomaattinen defibrillaattori on suunniteltu toimimaan myös ääriolosuhteissa. Vesisuihkun kestävyys IPX5 ja pölytiiviys IP5X. Sitä voidaan käyttää mm. uimahalleissa, vesisateessa, lentokoneissa ja jäänmurtajilla. Defi kestää pudotuksen 1,22 m korkeudelta mille tahansa kulmalleen tai kyljelleen sekä 500 kg kuorman.

Takuu

FRx -defibrillaattori 8 vuotta. Paristo valmiustilassa huoneenlämmössä 4 vuotta.

Perustoimitukseen sisältyy

Suomenkielinen FRx-defibrillaattori, paristo, yksi SMART Pads II -elektrodipari ja käyttöohje.

Erikseen tilattavissa kätevä ja kestävä säilytyslaukku, jossa mukana kulkee kaikki tarvittava sekä seinäkaappi.

HUOM! Defi saatavana myös englanninkielisenä tai ruotsinkielisenä versiona. Kieliasetuksia ei voi muuttaa jälkikäteen.

Hakusanat:

maallikkodefibrillaattori

 

Scroll to Top