FRx defibrillaattori kantolaukulla

1.850,00  (Sis. Alv 2.294,00 )

Philips HeartStart FRx defibrillaattorin avulla kuka tahansa voi olla hengenpelastaja. Defibrillaattori eli sydäniskuri on helppokäyttöinen ja varmatoiminen. Tämä neuvova defi ohjaa käyttäjää läpi koko prosessin selkein suomenkielisin ohjein ja soveltuu sekä maallikoille että ammattilaisille.

FRx on helppokäyttöinen AED defibrillaattori työpaikalle. Se sopii hyvin julkisiin tiloihin ja voidaan sijoittaa sekä toimisto- että tuotantotiloihin. Tämä laite on käytössä myös useilla vuodeosastoilla ja lääkäriasemilla.

Aina valmiina käyttöön

Luotettava sydäniskuri toimii paristolla, jonka kesto valmiustilassa on n 4-5 vuotta kun laitetta säilytetään huoneenlämmössä. Esikytketyt defibrillointielektrodit nopeuttavat elektrodien kiinnittämistä elvytystilanteessa. Kertakäyttöiset elektrodit säilyvät n. 2 vuotta. FRx -defibrillaattori ilmoittaa sekä pariston, että elektrodien vaihtotarpeesta sekä äänimerkillä, että sanallisesti. AED -laitteessa on automaattinen itsetarkistusohjelma, joka varmistaa jatkuvasti sen olevan käyttökunnossa. Muita huolto tai kalibrointitoimenpiteitä ei tarvita.

Tiedät miten toimia

Käynnistettyäsi laitteen vihreästä painikkeesta se alkaa välittömästi neuvoa selkein suomenkielisin ohjein. Vilkkuvat valot tukevat ohjeistusta erittäin meluisissa olosuhteissa. Seuraavaan vaiheeseen siirrytään vasta kun edellinen vaihe on tehty. Elvytysohjeet saat sinisestä i-painikkeesta.

  1. Käynnistä laite vihreästä painikkeesta.
  2. Kiinnitä defibrillointielektrodit potilaan paljaalle rintakehälle kuvien mukaisesti.
  3. Laitteen kehottaessa paina oranssia vilkkuvaa painiketta.

Tehokas isku, paras ennuste

Philipsin SMART Analyysi määrittelee iskun tarpeellisuuden. Quick Shock -isku saadaan yleensä annettua 8 sekunnissa analyysin alkamisesta. Tutkimusten mukaan mahdollisimman lyhyt tauko paineluelvytyksen ja iskun välillä parantaa potilaan selviytymistä. FRx on tässä luokkansa nopein. SMART Biphasic -matalaenerginen iskutekniikka on tutkitusti erittäin tehokas sydänpysähdyksen hoidossa ja sen sivuvaikutukset hauraalle sydänlihakselle ovat pienimmät. Näin parannetaan potilaan jatkoennustetta huomattavasti. Näiden patentoitujen tekniikoiden tehokkuus on todistettu yli 40 julkaistussa vertailututkimuksessa. Voidaan siis sanoa, että Heartstart FRx on tehokas defibrillaattori.

Kenelle vain, missä vain

Tätä puoliautomaattista defibrillaattoria voi käyttää kenelle tahansa elottomalle potilaalle. Esikytketyillä SMART Pads II -elektrodeilla sitä käytetään aikuisille ja yli 25 kg lapsille. Tarvittaessa saatavana erillinen lasten avain 8-25 kg lasten defibrilloimista varten. Samat elektrodit ovat siirrettävissä liittimellä suoraan pelastuslaitoksen laitteisiin.  Kestävä sydäniskuri on suunniteltu toimimaan myös ääriolosuhteissa. Vesisuihkun kestävyys IPX5 ja pölytiiviys IP5X. Sitä voidaan käyttää mm. uimahalleissa, vesisateessa, lentokoneissa ja jäänmurtajilla. Se kestää pudotuksen 1,22 m korkeudelta mille tahansa kulmalleen tai kyljelleen sekä 500 kg kuorman.

Takuu

FRx -defibrillaattori 8 vuotta. Paristo valmiustilassa huoneenlämmössä 4 vuotta.

Perustoimitukseen sisältyy

Suomenkielinen FRx-defibrillaattori, säilytys/kantolaukku, paristo, yksi SMART Pads II -elektrodipari ja käyttöohje.

HUOM! Laite saatavana myös  ruotsinkielisenä versiona. Kieliasetuksia ei voi muuttaa jälkikäteen.

HeartStart FRx-defibrillaattorin esite, josta löydät tarkempia lisätietoja.

 

 

Scroll to Top