HeartSine Samaritan PAD 350P puoliautomaattinen defibrillaattori

1.190,00  (Sis. Alv 1.475,60 )

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

HeartSine Samaritan PAD 350P puoliautomaattinen defibrillaattori maallikkokäyttöön. Laite ohjaa käyttäjää koko elvytystilanteen ajan selkeällä suomenkielellä ja kuvaohjauksella.

Defibrillaattorin itsetestausjärjestelmä tarkistaa laitteen toimintakunnon. Erillisiä huoltoja tai kalibrointeja ei tarvita.

Liimapintaiset elektrodit ja akku ovat samassa kasetissa ja ne vaihdetaan n. 4 vuoden välein tai aina käytön jälkeen. Laitteen mukana tulee Pad-Pak aikuisten elektrodit ja akku. Mikäli deffaa halutaan käyttää myös 1-8 vuotiaille tai alle 25 kg painaville henkilöille tilaathan erikseen Pedi-Pak lasten elektrodit ja akun. Elektrodi/akkusetti on helposti vaihdettavissa itse.

Samaritan defibrillaattorin hintaan sisältyy kantolaukku. Laite on iskunkestävä ja IP-luokka on 56. Käyttö- ja varastointilämpötila 0°C ja + 50°C välillä.

Valmistaja myöntää AED -laitteelle 8 vuoden takuun.

Defibrillaattorissa on sisäinen muisti, joka tallentaa 90 minuuttia EKG-tallennetta ja tapahtumia. Tapahtumat ovat purettavissa valmistajan USB-kaapelin, PC-tietokoneen ja Saver EVO-ohjelmiston avulla.

Mitat: 20 cm x 18,5 cm x 4,8 cm
Paino: 1,1 Kg

 

Scroll to Top