Little Anne QCPR päivityspakkaus

Päivityspakkaus vanhan Little Anne -elvytysnuken muuttamiseksi palautetta antavaksi QCPR -nukeksi. Sopii kaikkiin vanhoihin Little Anne -nukkeihin.

119,00  (Sis. Alv 147,56 )

Päivitä vanha Laerdal Little Anne -elvytysnukkesi palautetta antavaan QCPR -järjestelmään. Kaikki vanhat Little Annet, jotka on valmistettu huhtikuun 1999 jälkeen voi päivittää tällä edullisella päivityspakkauksella helposti itse. QCPR päivityspakkaus sisältää tarvittavat osat sekä kuvalliset ohjeet.

Kun päivität nukkesi, saat jatkossa elvytysharjoittelustasi kunnollisen palautteen sen kaikista osa-alueista. Tutkimukset osoittavat, että harjoittelu palautetekniikalla varustetuilla elvytysnukeilla parantaa painelu-puhalluselvytyksen tekniikan oppimista sekä toimintaa oikeassa elvytystilanteessa.

Uusi Little Anne QCPR -peruselvytysnukke on varustettu Laerdalin Resusci Anneista tutulla QCPR -tekniikalla. Saat laadukkaan palautteen kaikista painelu-puhalluselvytyksen osa-alueista joko langattomasti älypuhelimeen tai tablettiin. Kaksi ilmaista sovellusta on ladattavissa sekä App Storesta että Google Play:stä.

Pävityspakkaus antaa mahdollisuuden käyttää älypuhelinsovelluksia sekä Skillguide -palauteyksikköä.

 

Scroll to Top