CPRmeter 2 -paineluelvytysmittari

Reaaliaikainen palaute paineluelvytyksen laadusta sekä opetus- että kliinisessä käytössä. Nopea ja kattava debriefing.

909,00  (Sis. Alv 1.127,16 )

Kun haluat varmistaa laadukkaan paineluelvytyksen joka tilanteessa on CPRmeter siihen loistava työkalu.

CPRmeter antaa palautteen reaaliaikaisesti paineluiden riittävästä syvyydestä, painelutahdista ja rintakehän kunnollisesta palauttamisesta paineluiden välillä. Elvyttäjät voivat näin olla varmoja, että paineluelvytys on mahdollisimman tehokasta.

Tapahtuman jälkeen saat helposti yhteenvedon vain yhdellä kosketuksella. Objektiivinen elvytyspalaute ja debriefing auttavat parantamaan suorituksia.

Jatkuva ja säännöllinen elvytysharjoittelu kunnollisen palautteen antavien välineiden kanssa auttaa elvyttäjää ja koko tiimiä toimimaan hätätilanteessa tehokkaasti ja oikein.

Miten CPRmeter toimii

CPRmeter -paineluelvytysmittarissa on kaksi sisäistä anturia, joista toinen mittaa kiihtyvyyttä ja toinen voimaa. Edistyksellinen mikroprosessori mittaa jatkuvasti näitä arvoja painallusten aikana, ja erityiset algoritmit muuntavat kerätyt tiedot helposti tulkittavaan muotoon.

Kiihtyvyysanturi mittaa rintakehän seinämän liikkeen syvyyttä ja nopeutta kunkin painalluksen aikana ja muuntaa mittaustulokset etäisyyksiksi. Voima-anturi mittaa PPE:n aikana käytettyä voimaa, ja tätä tietoa käytetään eri tarkoituksiin. Tärkeimpänä niistä on havaitseminen ja palautteen antaminen, kun paine ei vapaudu täysin painallusten välillä, eli kun PPE:n antaja nojaa elvytettävää vasten.

Katso tästä CPRmeter 2 mitä näkyy näytöllä eli millaiselta palaute näyttää.

Kenelle

CPRmeteriä voi käyttää sekä kliinisessä, että opetuskäytössä. Kliinisessä käytössä on huomioitava, että mittari on suunniteltu käytettäväksi aikuisille ja yli 8 vuotiaille tai yli 25 kg painoisille lapsille.

CPRmeteristä saat palautteen myös elvytysnuken  kanssa harjoitellessa. Mikäli käytössäsi on palautetta antava nukke, kytke nuken antama palaute pois päältä kun käytät CPRmeteriä. CPRmeter on lääkinnällinen laite ja sen mittausteknologiat ja toleranssit ovat yleensä erilaiset kuin nukeissa olevissa palautejärjestelmissä ja siksi niitä on vaikea vertailla keskenään.

Missä

CPRmeter 2 IP-luokitus on 55 eli se on suojattu rajoitetusti pölyltä ja painevesisuihkulta kaikista suunnista. Voit siis käyttää sitä myös sateessa ja muissa huonoissa olosuhteissa.

Älä käytä mittaria liikkuvassa ympäristössä kuten ambulanssissa, koska elvytyspalaute saattaa olla epätarkka. Defbrillaattioiskua annettaessa paineluelvytysmittaria ei tarvitse poistaa potilaan rintakehältä.

Miksi CPRmeter 2

  • Suuri kirkas näyttö
  • Ergonominen muotoilu
  • Pienet käyttökustannukset
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida
  • Langattomat ohjelmistopäivitykset

Vaihdettavat osat

CPRmeter 2 valvoo siinä käytettyjen kahden AAA-pariston varausta jatkuvasti.  Paristo vähissä -ilmaisin näkyy PPE-tapahtuman aikana, jos varaus ei riitä koko PPE-tapahtuman suorittamiseen.  Pariston pitäisi kestää vähintään kymmenen yhtäjaksoista PPE-tapahtumaa, joista jokaisen kesto on 30 minuuttia. Jos CPRmeter 2 on valmiustilassa, pariston pitäisi kestää kaksi vuotta ja kaksi 30 minuuttia kestävää PPE-tapahtumaa. Suosittelemme käyttämään laadukkaita alkaliparistoja CPRmeter 2 -mittarin kanssa.

Potilastarra tulee vaihtaa kahden vuoden välein ja aina kliinisen käytön jälkeen.

Paino: 162 g Mitat:153 mm x 64 mm x 25 mm Takuuaika: 1 vuosi

Pakkauksen sisältö:

1 kpl CPRmeter 2 Nordic

1 kpl punainen säilytyspussukka

3 kpl potilastarroja

Scroll to Top