Första hjälpen

Allt du behöver när olyckan är framme

Brand & utrymning

Skyltar och brandsläckare

Utbildningar i HLR

Ambulansflyg

Defibrillaattorit ja muut ensiaputarvikkeet netistä

SafeAid.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat ensiaputarvikkeet ja ensiapuvälineet. Valikoimamme kattaa laadukkaat defibrillaattoritensiapulaukut, palovammatuotteet, silmänhuuhtelutuotteet ja paljon muita ensihoitovälineitä. Lisäksi löydät kaupastamme ensiapukoulutukseen soveltuvat Anne elvytysnuket ja muut koulutusvälineet

Koulutukset

SafeAid Oy tarjoaa asiakkaille Suomen Punaisen Ristin koulutusjärjestelmän mukaisia ensiapukoulutuksia sekä kahden tunnin elvytys- ja defibrillaatiokursseja.

Elvytys ja defibrillaatiokursseja suositellaan Philips HeartStart defibrillaattorihankinnan yhteydessä tai vuosittaiseksi elvytyskurssiksi työpaikoilla.

Kokonaisratkaisut

Työturvallisuuslain mukaan työpaikoilla on ylläpidettävä ensiapuvalmiutta, johon kuuluvat asianmukaiset ensiaputarvikkeet, ensiavun antamiseen perehtyneet henkilöt ja tiedot siitä miten toimia hätätilanteessa.

Suosittuja tuotteita

Konsulttimme auttavat valitsemaan oikeanlaiset ensiapu- ja palovarusteet. Laajan valikoimamme avulla pystymme valmistamaan parhaat tuotevalinnat jokaiseen työpaikkaan. Oikea tuote oikeassa paikassa on edellytys onnettomuuden sattuessa ja autamme mielellämme neuvoilla, jotta olet asianmukaisesti varusteltu.

Copyright © 2023 SafeAid AB